A Mesteri Termál fejlesztése a komplexitás jegyében

Európai Uniós forrás felhasználásával került sor a Mesteri Termálfürdő fejlesztésére. Az NYDOP-2.1.1/I-11-2012-0017 azonosítószámú projekt összköltsége 284.306.250 Ft. A pályázati forrás segítségével 50 százalék intenzitású, 142.153.125 Ft támogatást nyert el a vállalkozás a komplexum fejlesztéséhez. A beruházás megvalósítása közel két évet vett igénybe, melynek köszönhetően a létesítmény éven át tartó nyitva tartás mellett várja vendégeit.

A Mesteri Termálfürdőben 2012-ig az 1968-as nyitása óta jelentős felújításokat nem végeztek, így a terület a fejlesztés előtt korabeli állapotokat tükrözött. A projekt megvalósításával azonban modern küllem várja a kiváló minőségű gyógyvizet élvezni vágyó vendégeket.

A komplex beruházás keretén belül sor került mind a fürdő területének, mind a kemping területének korszerűsítésére: fedett fürdő éven át elérhető a látogatóknak, csakúgy mint a kemping szolgáltatásai. A gyerekek részére pancsoló épült, a fürdőzők kényelmét pedig két medence szolgálja, egyiken opcionálisan alkalmazható, napsugárzás ellen védő ernyővel.

A vállalkozás célja, hogy már a fenntartási időszakban újabb fejlesztéseket hajtson végre, hozzájárulva a látogatószám folyamatos emelkedéséhez.

Script logo