Sajtóközlemény

INNOVATÍV TECHNOLÓGIA BESZERZÉSE A  MESTERI TERMÁL KFT.-NÉL

Európai Uniós forrás segítségével innovatív technológia beszerzésére került sor a Mesteri Termál Kft. mesteriben található telephelyén, a     GINOP-2.1.8-17-2018-02506 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020 „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című pályázati kiírására benyújtott projekt 29,94 millió Forint támogatásban részesült.

A MESTERI TERMÁL Strandfürdő Üzemeltető és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot 1998. április 1-jén alapították. Működésének legfőbb célja a Mesteriben található fürdő üzemeltetése volt. A társaság tulajdonosai a Büki Gyógyfürdő Részvénytársaság és Mesteri Község Önkormányzata illetve a Vas megyei Idegenforgalmi Hivatal voltak.
A vállalkozást a Mineral Invest Kft. vásárolta meg 2011-ben fejlesztési és üzemeltetési céllal.

A beruházás az alábbiakkal jellemezhető:

A kedvezményezett neve: MESTERI TERMÁL Strandfürdő Üzemeltető és Szolgáltató Kft.

A projekt címe:     Innovatív technológia beszerzése a Mesteri Termál Kft.-nél

Megvalósítás helyszíne: 9551 Mesteri, 43 hrsz.

A beruházás megvalósításának ideje: 2019.02.06-2019.06.30.

Beruházás összköltsége: 59 870 000 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 29 935 000 Ft

Támogatás mértéke: 50%

Beruházás rövid bemutatása:

A projekt megvalósítása során innovatív technológia beszerzése valósult meg a Mesteri Termál  Kft-nél. A projekt keretében beszerzett gépek segítségével történő vízkezelés és előállítás olyan innovatív mobil technológia, amellyel a vállalkozás adott helyszínen történő szolgáltatás nyújtása valósult meg .
Az innovatív technológia beszerzése kihat a versenyképesség fokozására is. A versenytársak körében nem jellemző, hogy ilyen típusú, illetve alkalmazási körű mobil berendezéssel rendelkeznének, ezáltal egyedi szolgáltatást tud nyújtani a cég adott piaci szegmensben.

További információ kérhető:
Patyi Gábor